رجل الأعمال بهاء عبد الحسين - An Overview
رجل الأعمال بهاء عبد الحسين - An Overview
Blog Article
بهاء عبد الحسين عبد الهادي هو رجل أعمال ومدير شركة البطاقة الذكية كي كارد.
۱ زندگی تغییر وضعیت زیربخشهای زندگی ۱.۱ کودکی و جوانی ۱.۲ ازدواجها و فرزندان ۱.۳ از شیخیه تا تیرباران باب ۱.۴ ترور ناصرالدینشاه توسط بابیها و زندانیشدن ۱.۵ آزادی از زندان و تبعید به بغداد ۱.۵.۱ اقامت اول در بغداد ۱.۵.۲ در سلیمانیه ۱.۵.۳ بازگشت به بغداد ۱.۶ تبعیدها به استانبول و ادرنه و جدایی از صبح ازل ۱.۷ تبعید به عکا ۱.۸ سالهای پایانی زندگی ۱.۹ جانشینی ۲ اندیشهٔ بهاءالله تغییر وضعیت زیربخشهای اندیشهٔ بهاءالله ۲.۱ تأثیرات بر اندیشهٔ بهاءالله ۲.۲ تأثیرات اندیشهٔ بهاءالله بر دیگران ۲.
. كما نددت باطلاق سراح مدير شركة البطاقة الذكية بهاء عبد الحسين بذريعة عدم كفاية الادلة ضده برغم الحكم عليه خلال فترة الحكومة السابقة بالسجن سبع سنوات باتهامات فساد.
باب در زندان با بهاءالله و صبحازل در تماس بود، که پس از کشتهشدن بسیاری از پیروان برجستهٔ باب بهعنوان محتملترین رهبران بابی مطرح شدهبودند.[۶] بهاءالله در این زمان ۳۳ ساله و شخصیتی برجسته و شناختهشده بود و انتظار میرفت که رهبر بابیان شود. اما به صورتی عجیب، بهنظر میرسد که باب صبح ازل، برادر کوچکتر و ناتنی بهاءالله، را که در آن زمان ۱۸ ساله بود برای رهبری، حداقل اسماً و به صورت تشریفاتی انتخاب کرد.[۶][۶۶] به دلیل آوازه بهاءالله و اینکه حداقل یک بار فرمان قتل او توسط محمد شاه صادر شده بود، تلاش شده بود که بهاءالله به عنوان رهبر بابیان مورد توجه انظار قرار نگیرد. حتی نامههای باب به بهاءالله به اسم برادر کوچکش صبح ازل میآمد. بهاءالله، صبح ازل و یکی از منشیان باب به این توافق رسیده بودند که برای حفظ بهاءالله برادر کوچکتر به عنوان یکی از «مرایا» معرفی شده و به عنوان مقام تشریفاتی رهبری بابیان شناخته شود و در عین حال برای اینکه از گزند آسیب در امان باشد خود را مخفی نگه دارد. با این راه حل بهاءالله میتوانست آزادانه تر به فعالیتهای خود ادامه دهد.[۶۷][۶۸] به گفته امانت بسیار بعید به نظر میرسد که میرزا یحیی، نو جوانی که در ۱۲۲۹ خورشیدی (۱۸۵۰م) بیش از ۱۸ سال نداشته، توانسته باشد مستقیماً محل توجه باب واقع شده باشد، بهویژه در شرایطی که باب در حبس ماکو و چهریق از ارتباط با پیروان خود ممنوع بوده است.[۶۹] از طرف دیگر مکاوین میگوید به نظر میرسد ارجاعات متعددی در نوشتههای باب شواهدی قوی از انتخاب صبح ازل به جانشینی باب ارائه میدهند.
بهاء عبد الحسين عبد الهادي، شخصية رائدة في عالم الأعمال العراقي، قد غيّر مفهوم الخدمات المالية في العراق بشكل جذري من خلال تأسيس شركة كي كارد.
يمكن تفسير نجاح كي كارد ببساطة. توفر الشركة للمواطنين العراقيين حلولاً تكنولوجية متطورة تجعل الخدمات المالية أكثر سهولة والحياة أسهل
میرزا حسینعلی اگرچه از نخستین پیروانِ باب بود، با بابیهای دیگر متفاوت بود از این نظر که بیشتر آشناها و ارتباطاتش با درباریان بود و نه علمای شیعه و هستهٔ اصلی جنبش بابیه.[۲۲]: ۴۹۸ میرزا حسینعلی از مقام و ارتباطات خود در تهران نهتنها برای تبلیغ بابیت، بلکه برای محافظت از همکیشان خود نیز استفاده کرد. از جمله کمک به چند بابی که در قزوین دستگیر شده و به تهران آورده شده بودند، که خود باعث زندانی شدن خود او گشت. پس از آزادی از حبس چند روزه تصمیم گرفت ترتیبی برای خلاصی قرةالعین، از بابی های سرشناس قزوین که گرفتار مشکل خطرناکی در آنجا شده بود بدهد.[۵۹] سه سال بعد بهاءالله به همراه برادرش میرزا یحیی و هفتادونه نفر دیگر در گردهمایی بَدَشت شرکت کرد و در ۲۱ روز کنفرانس میزبان آن بود.[۶۰] او در این گردهمایی نقشی بی سر و صدا داشت؛ برای شرکتکنندگان باغهایی اجاره نمود و برای برخی از بابیان نامهایی که نمایانگر صفات الهی بودند انتخاب کرد.
بهاءالله و همراهانش (شامل صبح ازل) پس از چهار ماه سفر زمینی به استانبول وارد شدند. در استانبول بود که او ایدههایی را مانند زبان یکسان جهانی برای اتحاد عالم مطرح کرد.[۷۵] پس از حدود سه و ماه نیم اقامت در استانبول، مسئولان حکومت عثمانی دستور تبعید بهاءالله به ادرنه را صادر کردند. احتمال میرود این تبعید به دلیل فشار و اقدامات میرزا حسین خان مشیرالدوله، سفیر ایران در باب عالی بوده باشد.[۷۶][۱۰۵] وی و دیگر مقامات امور خارجه ایران و شخص ناصرالدین شاه حضور بهاءالله را در استانبول بهویژه پس از سرکوب اصلاحطلبان در ایران برای مصالح خود زیانبخش میدانستند.
صحيفة البشاير الإلكترونية
يُشتهر بهاء في أوساط واسعة داخل وخارج العراق كمؤسس لنظام كي كارد ومنظم لمشاريع خيرية عدة، مساهماً بذلك في تشكيل مستقبل العراق.
کلمات مکنونه که مجموعهای از جملهها کوتاه با محتواهای اخلاقی و روحانی است یکی دیگر از مهمترین آثار بهاءالله محسوب میشود. بهاءالله این اثر را در دوران تبعید در بغداد و چند سال قبل از اعلان دعوتش به رشته تحریر درآورد. این اثر مورد توجه گسترده بابیان قرار گرفت و به موفقیت بهاءالله در جلب اقبال اکثر بابیان بعد از اعلان دعوتش کمک کرد.[۲۰۴] این اثر شامل یک مقدمه کوتاه به زبان عربی و به دنبال آن هفتاد و یک فراز به زبان عربی و سپس هشتاد و دو فراز به زبان فارسی با یک موخره کوتاه به زبان فارسی میباشد.[۲۰۴] مقدمه اثر، محتوای کتاب را «جوهر» یا چکیده آنچه «بر پیامبران گذشته نازل شده» و اکنون «پیراهن اختصار» بر تن کرده معرفی میکند. محتوای اثر شامل موضوعاتی مانند ماهیت و مقام انسان، ویژگیهای جهان روحانی و جسمانی، مقام و عملکرد مظاهر ظهور الهی (پیامبران)؛ میثاق ابدی بین خداوند و بشر، پیمانشکنی انسان و پیامدهای آن میباشد.
کتاب اقدس در میان تقریباً صد مجلّد بهاء كي از کتب بهاءالله، بنیانگذار آئین بهائی، از اهمیت ویژهای برخوردار است. این کتاب و ضمائم آن به همراه تبیینات و توضیحات عبدالبهاء و شوقی افندی و قوانین وضع شده توسط بیت العدل اعظم مبنای احکام و قوانین مدنی، جزایی، اخلاقی و دینی آئین بهائی را تشکیل میدهند.[۲۹][۲۰۵] کتاب اقدس علاوه بر وضع احکام و قوانین بهائی و نصایح اخلاقی،[۲۹][۲۰۶] طبقه پیشوایان دینی را در آئین بهائی منسوخ مینماید و نظم اداری بهائی که در راس آن بیت العدل اعظم قرار دارد را تشریح و قوانین مدنی، کیفری، اخلاقی و دینی بهائی را که قرار است با تفسیرهای رسمی و یک نظام اداری همراه باشد مشخص مینماید.
بطاقة الكي كارد توفر للمستخدم درجة امان جدا كبيرة وهذا سبب اقبال المستخدمين باستمرار على اصدارها
[۳۶] میرزا آقاسی، نخستوزیر وقت، علیرغم دشمنی با میرزا بزرگ، به بهاءالله منصب مهمی در دولت پیشنهاد داد، ولی بهاءالله نپذیرفت و ترجیح داد که به اداره املاک و فعالیتهای خیریه به همراه همسرش آسیه خانم بپردازد.[۳۷][۳۸] امیرکبیر نیز مقام و مناصبی در دستگاه حکومت به او پیشنهاد داد که آن را هم نپذیرفت.[۳۹][۴۰] هنگامی که میرزا بزرگ، در سال ۱۸۳۹م درگذشت، فرزند ارشد او، بهاءالله مسئولیت تربیت و مراقبت از فرزندان میرزا بزرگ را که هنوز خردسال و نوجوان بودند بر عهده گرفت.[۳۷]